NIGHTWISH, ARCH ENEMY и AMORPHIS с общ концерт в Букурещ

nightwish_bucharest-web-2015 ARTmania има удоволствието да обяви 10. декември 2015г. за деня, в който NIGHTWISH ще свирят в букурещската зала Romexpo. “Endless Forms Most Beautiful“, новият албум на NIGHTWISH, бидейки един от най-амбициозните проекти на бандата, ще бъде подкрепен от стабилно турне, в програмата на което влиза и Букурещ. Тази обиколка приключва със сензационно шоу в Уембли Арена, Лондон. Включването на Румъния в турнето е огромно признание за феновете тук, споделят организаторите.

 За доброто прекарване на феновете ще се погрижат още ARCH ENEMY, които вече са с напълно обновен състав, след като към тях се присъедини и Jeff Loomis, както и старите ни познайници AMORPHIS, които с настоящото си участие ще представят новия си албум.

 “Endless Forms Most Beautiful“ е осмият албум на NIGHTWISH. Датата, насрочена за неговото излизане, е 27 март. Това е първият студиен албум на симфо групата, в който участие взимат гласовитата Floor Jansen и флейтистът Тroy Donockley. Също така тази тава маркира оттеглянето за неопределен период от време на барабаниста Jukka Nevalainen, на когото се наложи да се оттегли по здравословни причини. Неговото място временно заема Kai Hahto от WINTERSUN.

 По думите на маестро Tuomas Holopainen заглавието на албума е вдъхновено от цитат от “Произход на видовете“ на Дарвин. Във въпросното изречение са били включени тези четири думи, използвани от автора да опишат ‘разтварянето’ на един общ прародител във всички живи организми. Заради общия интерес на всички членове на групата към науката, текстовете интерпретират теми, свързани с биологията и еволюционните процеси.

‘Става дума за това, че всички организми са свързани един с друг, делят общ произход и точно затова всички са на едно и също ниво. Не че се опитвам да принизя човечеството по някакъв начин, просто искам да покажа връзките между всички нас! NIghtwish свързва миналото, настоящето и бъдещето в едно идеално цяло – Endless Forms Most Beautiful.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото