MAJESTICA подписаха договор с Nuclear Blast, нов албум това лято

majestica-header-2019

 

Nuclear Blast обявиха своето партньорство с шведския симфоничен метъл проект MAJESTICA.
Tommy Johansson е добре познат с ролята си на китарист на легендите SABATON. Но преди да стане част от шведската „бойна машина“, той вече беше зает с работата си в собствената си банда, озаглавена REINXEED, в която наскоро взеха участие басистът Chris David и китаристът Alex Oriz. Естествено, ходенето по турнета със SABATON малко забави творческия процес на REINXEED. Сега сякаш от нищото групата се завръща с нов албум от 10 песни това лято, озаглавен „Above The Sky“ и с ново име – MAJESTICA. В новия запис Tommy представя освен майсторските си качества на китарист и своите невероятни вокални умения. Tommy сподели:

Минаха много години, откакто последно пуснахме албум, затова решихме да започнем отначало като нова група, MAJESTICA, вместо това. Това не е само величествено и епично име за пауър метъл група от Швеция, това е и трибют към албума „Majestic“, който пуснахме с REINXEED през 2010 г. Измислихме го и звучеше страхотно, чувстваше се перфектно за този вид музика и просто е страхотно. Хората могат да очакват истински метъл в духа на HELLOWEEN, STRATOVARIUS и GAMMA RAY, но също така и силни симфонични части с примамливи мелодии и припеви с много хорови аранжименти, китарни сола, красиви модулации и разбира се – високи гласове като Michael Kiske, Timo Kotipelto и Sebastian Bach.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото