Концерт на AFFORMANCE в програмата на ALARMA PUNK JAZZ FEST

Rawk’n’Roll и Alarma Punk Jazz обединяват усилия за концерта на гръцката пост рок група на 27 март.

 

От Rawk’n’Roll съобщават, че за концерта на пост рок петорката от Атина Afformance ще работят заедно с Alarma Punk Jazz, като събитието ще се проведе на 27 март в клуб Studio Sounds Like…, където са и останалите събития от афиша на фестивала.  Началният час е 21:00, като клубът ще отвори врати още в 19:30.

Сред другите имена, които ще участват в деветото издание на Alarma Punk Jazz Fest са и групата на бившия китарист на Nick Cave and the Bad Seeds – Хюго Рейс (25 март), както и норвежката пост рок банда Staer (29 март).

До края на седмицата ще обявим и групата, която ще свири с Afformance на 27 март, както и цените на билетите, които ще се продават само на входа на клуба.

За Afformance:

Afformance стартират през 2005 в Атина като трио, а няколко години по-късно групата е допълнена до квинтет и започват усилено да репетират мелодични авторски психеделии. През 2010 излиза дебютният им албум A Glimpse To The Days That Pass (чуйте тук), а сега, след работа над различни странични проекти, петимата са готови с нова
музика и тръгват на европейско турне. И подобно на сънародниците си от Brotherhood Of Sleep, които започнаха турнето си в София отново по покана на Rawk’n’Roll, първата дата от обиколката на Afformance ще бъде в България.

Очаквайте подробности за концерта в идните дни!

Линк към събитието във фейсбук. Тук можете да чуете музиката на Afformance.

 

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото