Nicko McBrain с важно съобщение за здравословното му състояние

Неуморимият барабанист на IRON MAIDEN излезе със следното съобщение в социалните мрежи, което касае здравословното му състояние:
Здравейте момчета и момичета, Надявам се това съобщение да ви намира в добро здраве! Причината, поради която ви пиша днес, е да ви уведомя за много сериозен здравословен проблем, през който преминах. През януари получих инсулт, благодаря на Господ, че беше лек. Това ме остави парализиран от дясната ми страна – от рамото надолу, разбира се бях много притеснен, че кариерата ми е приключила, но с любовта и подкрепата на моята съпруга Ребека и семейството ми, моите лекари, особено Джули, моя терапевт, и моето семейство Maiden, успях да се възстановя до около 70% . След 10 седмици интензивна терапия почти беше време да започнем репетициите за нашето турне. Чувствам, че е важно да ви уведомя за това сега, вместо по-рано, тъй като бях загрижен главно да си върша работата и да се концентрирам върху възстановяването на 100%. Все още не съм достигнал до там, но с Божията милост ставам все по-добър и по-силен с течение на седмиците. Благодаря на всички за най-прекрасното и вълшебно турне досега, всички бяхте толкова невероятни. Ами това е от мен. Бог да ви благослови всички, бъдете живи и здрави и очаквам с нетърпение да ви видя всички някъде след време.

Мениджърът Род Смолууд добавя: „Останалата част от групата и аз смятаме, че това, което Нико успя да постигне след инсулта, показва невероятна вяра и сила на волята и ние всички сме много горди с него. С този нов и много сложен в музикално отношение набор за учене пред него, той просто не наведе глава и се концентрира върху възстановяването. Честно казано не знаехме дали ще може да изнесе цяло шоу, докато репетициите на групата не започнаха през май и имаше толкова много подкрепа за него от групата и след това истинско облекчение за всички, когато видяхме, че ще може да го направи!“ „Нико не искаше да вдига се шум и да отвлича вниманието от турнето по това време, но сега, когато е сигурен, че скоро ще стигне до там, смята, че вие, феновете, трябва да знаете директно от него, а не от някакви слухове! „Всички ние, разбира се, се радваме, че той се пребори с това толкова добре и очакваме с нетърпение още много турнета заедно, започвайки с трите концерта в Западна Канада и Power Trip в Калифорния, което предстои след няколко месеца. Нямаме търпение! 

Пожелаваме на Nicko бързо и пълно възстановяване и се надяваме да  видим групата отново и отново на живо.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото