IVAN RUSEV KITARAПоезията на великия Уилям Шекспир преживява нов възход в заредената с рок авторска песен „The Glass“, част от музикалния проект I.V.R., като  музиката и аранжимента са изцяло на I.V.R. Песента е част от албума “Soul Confession” и има своя българска и английска версия. Гимнастички от пловдивската школа по художествена гимнастика на Ирина Чернаева ще дебютират в лентата, режисирана от Георги Ковачев. Клипът  ще се снима сред Божествената природа на Крушунските водопади и ще е готов до края на август. Хореографията също ще е оригинална и подчинена на житейските контрасти от невинната младост до старостта, през погледа на един човек, загледан в прозореца на битието и духовните преживявания.
Дебютният албум на  I.V.R. демонстрира нови за музикалния ни пазар амбиции за професионализъм и музикален хъс. Световноизвестният художник Ерик Плети дори бе вдъхновен от музикалния проект  и от създателя му Иван Русев като нарисува картина, станала обложка на дебютния албум. Иван Русев е  едновременно продуцент, вокал и бас китара, автор на текстовете и аранжимента на песните. Мастериран е в стуидото на друг световноизвестен титан – Колин Дейвис.

Иван Вълков Русев има диплома на инженер-физик. Главен инженер е в една от най-големите болници на Балканския полуостров, като отговаря за техническото състояние на медицинската апаратура.Албумът е подготвян в продължение на 6 месеца и може да бъде поръчан от сайта на I.V.R., както и в iTunes.

А ето как звучи и едноименната с дебютния албум песен: