Над 1000 продадени билета за DEVIN TOWNSEND PROJECT

Devin Townsend P_OM_Plovdiv_V2_posterСензационният DEVIN TOWNSEND PROJECT ще се представи за първи път на живо у нас – на 22 септември 2017 в Античния театър в Пловдив.

Пускането на билетите в продажба вчера възпламени неговите фенове по целия свят и над 1000 билета бяха купени още в рамките на първия ден.

Данните показват, че следващата есен в Пловдив ще посрещнем публика от цяла Европа, Съединените щати, Канада и дори Австралия.

Всички места в централните сектори са изчерпани (вижте схемата долу). Продажбата е екслузивно в системата на Eventim.bg – ето тук.

До 22 юни – цените са следните 45 лв (страничен сектор), 55 лв (обикновени), 65 лв (silver) и 80 лв (golden circle).
От 22 юни до деня на концерта, цената се покачва с 5 лв във всяка категория.

Епичното шоу ще се състои от две части – в първата, ДЕВИН ТАУНСЪНД и групата му ще излязат на сцената заедно с Оркестъра на Държавна опера Пловдив под диригентството на ЛЕВОН МАНУКЯН, за да представят хитове, избрани от феновете в допитване, което предстои да бъде обявено в официалния сайт на музиканта, а във втората ще бъде представен легендарният албум ‘Ocean Machine’ по повод 20-тата годишнина от неговото излизане.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото