OtherSideСпециално интервю с Fabio Lione (ANGRA, RHAPSODY OF FIRE). Тодор Войнски (бар „Grind“) с информация за концерта на JINJER и LIEVEIL на 20 март във Варна. Иван Русев за дебюта на пловдивския проект I.V.R. „Soul Confession“. Барабанистът Живодар Димитров за мини-турнето на JOHN STEEL и Blaze Bayley (екс-IRON MAIDEN) в Пловдив, Варна и София (20-22 март). Гост в „Мазето на Вакашински“ Гиас Гулиев a.k.a. Mrazek в разговор за концерта на ALLOCHIRIA, DIMHOLT, TRYSTH и RYVULET на 29 март в София по повод 15-годишнината на уебзина „The Other Side“. Пряко включване на Ilias Papadakis (MEMORAIN) от „Thrashing Mania XVІІІ“. Ясен Вакашински с репортаж от концертите на SEPTICFLESH и NEGURA BUNGET.

Слушател на „От другата страна“ ще спечели покана за концерта на ALLOCHIRIA, DIMHOLT, TRYSTH и RYVULET на 29 март в София, предоставена от „The Other Side“.

В предаването ще звучи музика на: MYRATH, AGALLOCH, ANGEL WITCH, PARAZITOZIS, HELLOWEEN, Simon Phillips, BLEEDING GODS, NIGHTWISH, BLACK STAR RIDERS и др.

Предаването се излъчва всеки понеделник от 20:00 до 23:00 ч. и може да бъде слушано на следните честоти: Варна 103,4 MHz; Добрич – 88,7 MHz; Бургас – 88,5 MHz; Провадия – 88,9 MHz; за Черноморието – 98,2 MHz, а на средни вълни 774 KHz или по Интернет на адрес: www.radiovarna.bnr.bg и www.predavatel.com. Официален сайт: www.otdrugatastrana.info.