mynas 2019Мелодик дет метълите MYNAS от Лас Вегас пуснаха новия си клип от излизащия утре студиен албум ‘Dead to the Unknown’. Вижте тектовото видео към „Tearing Down The Clouds“ по-долу.

1. A Time to Fall
2. Tyrant
3. Dead to the Unknown
4. Frail
5. Tearing Down the Clouds
6. Emptiness in Me
7. Oblivian
8. Worse for Ware
9. Into Silence
10. My Machine
11. End of All
12. Until I Go