Мото Клуб „Пирински Вълци” организира девети национален събор

motosubor pirin 2015 variant 4За девета поредна година в местността Предел, край Разлог, Мото Клуб „Пирински Вълци” ще проведе Национален мотосъбор. Тази година мероприятието ще се състои на 17,18 и 19 юли, като се очаква да се съберат рокери не само от цялата страна, но и от чужбина.

В петъчната вечер (на 17-ти) на сцената ще се излязат групите DASS и благоевградските легенди BLACK ROSE, В съботната вечер за доброто настроение на гостите ще се погрижат групите ПЕРУН, ROCK HEART, ROCKA ROLLA. Късно в съботната нощ гости на фестивала ще бъдат и стриптийз клуб VELVET, с богата шоу програма. През двата дни на феста ще бъдат проведени и много мото игри и изненади. Събота на обяд ще бъде проведена и станалата вече традиционна обиколка на град Разлог. Непосредствено след обиколката ще има и състезание за атрактивно каране и драк.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото