MONSTER MAGNET вадят нов албум

През 2013г. Monster Magnet издадоха албума си Last Patrol, сега групата работи по наследника му Milking the Stars, който очакваме на 17 ноември чрез Napalm Records. И ето, че вече достъпни за широката публика стават не само обложката и траклиста, но и цяла една от песните, “No Paradise For Me”.

Ето какво казва Wyndorf за Milking the Stars:

Milking the Stars е „премислена“ версия на Last Patrol с нови песни и изпълнения наживо. Това за мен си беше хубав експеримент. Не е запис, миксиран наново. По-скоро е Last Patrol в алтернативния си стил „ами какво..ако..?“
Ами какво ще стане, ако тези песни бяха записани през 1968? Какво ще се случи, ако превърна една хубава песен в разгневена? Как добавянето на страховити органи ще повлияят емоционално на песента? Това са само част от въпросите, които ми се въртят в главата, когато пиша и записвам който и да било албум, но този път реших наистина да им отговоря с напълно записани и миксирани примери.
Всъщност процесът създаде песните. Нови звуци, нови вокали, различни инструменти и аранжименти правят един звук от 60тте много по-различен от Last Patrol, което ни беше доста забавно да изследваме.
И най-накрая идват бонус версиите на песните “Last Patrol” и “Three Kingfishers”, записани от концерта в Белгия през 2014. И двете песни бяха реаранжирани за максимален рок ефект – преди да заминем на турне миналата година, което беше дебютно за новия ни басист,  Chris Kosnik. Лично аз смятам, че са много по-добри от оригиналните парчета.

Трак лист:

1. Let the Circus Burn
2. Mindless Ones ‘68
3. No Paradise For Me
4. End of Time (B-3)
5. Milking the Stars
6. Hellelujah (Fuzz And Swamp)
7. I Live Behind The Clouds (Roughed Up And Slightly Spaced)
8. Goliath Returns
9. Stay Tuned (Even Sadder)
10. The Duke (Full On Drums ‘N Wah)
11. Last Patrol (Live) *Bonus
12.Three Kingfishers (Live) *Bonus

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото