PANZER – супергрупата ще издава албум


Nuclear Blast oбявиха, че към лейбъла им се присъединява новосъздадената тевтонска хеви метъл супергрупа Panzer. Тримата души в нея са вокалисто-басистът Schimer (Destruction), китаристът Herman Frank (Accept, Victory) и барабанистът Stefan Schwarzmann (Accept, екс-Running Wild).
За да отпразнуват подобаващо събитието, Panzer ще издадат албума Send Them All To Hell, който ще се приземи на 28 ноември 2014.

Идеята за обединението се е родила преди седем години, когато Schwarzmann е поканен от собственик на клуб в Прателн да изсвири няколко песни заедно със Schimer и Herman. Отначало Schimer не бил особено развълнуван, мислел си, че това е шега, но впоследствие разбрал колко сериозни са намеренията за трио.

Колкото до името на групата, вокалистът го обяснява простичко:

Текстовете ми са тежко критикарски, не се моля никому. Именно заради тази твърдост на изказа решихме, че Panzer е подходящо.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото