Младата софийска банда Bright Sight с безплатен концерт-промо на дебютния си албум

Младата софийска пънк-рок банда BRIGHT SIGHT е готова със записите по своя първи мини-албум. Дебютното издание е озаглавено „Ехо на душите ни“, включва 8 песни и е на цена от 5 лв. В него ще бъде поместен и първият официален видеоклип на групата към песента „2012“, излязъл преди няколко месеца.

Промоцията на диска ще се състои на 7 октомври, петък, в столичния клуб „The Box“ с начален час 19:30. В събитието ще вземе участие и група PERFECT SKIES, а концертът ще бъде с вход свободен. Едно от новите парчета на BRIGHT SIGHT е предоставено за свободно слушане и теглене във Facebook-профила на групата. Можете да чуете парчето и в плеъра под новината.

BRIGHT SIGHT е пънк-рок банда от София създадена през месец май 2009 г. Идеята за твърд и енергичен пънк-рок събира Станко на бас-китара, Ангел и Даниел на китара и Ясен на барабани. Същата година започват с първите си клубни участия, а през 2010-а са готови и с първите студийни записи. През пролетта на 2011-а представят своя дебютен видеоклип към песента „2012“, а лятото на същата година участват на фестивалите „Spirit of Burgas“, „East Noise Attack 7“ във Варна и други.

Тази вечер, от 21:00 часа групата ще гостува в предаването „Гараж“ по радио Z-Rock.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото