MERCYFUL FATE планират концерти в Европа през 2020г.

Легендата MERCYFUL FATE се възражда за радост на всички, посветени в чара на музикалната им магия. Официално изявление на страницата на King Diamond е, че групата ще има няколко, неуточнени като брой за сега, концерти в Европа, включващи  фестивала COPENHELL в Дания. Оповестен е и съставът на групата, който включва: Hank Shermann – китара, Bjarne T. Holm – барабани, Mike Wead – китара, поради отсъствие на Timi Hansen той ще бъде заменен да баса от Joey Vera и самият господар на черната магия King Diamond, който не може да бъде заменен от никого зад микрофона.  Групата беше напълно неактивна през последните 8 години. Повече информация, конкретни дати и места тепърва ще бъдат разкрити.

Never Break the Oath!


mercyful fate

 

  1. #1 написан от MIROSLAV-VELZEVUL-666 (преди 2 години)

    ПО АНГЕЛИТЕ…МАМКА МУ….ЩЕ ПУКНА…..ИЗЛЕЗ САТАНА….ИМАМ ОЛТАР ЗА ТЕБ….ГЛЕДАХ KING DIAMOND И АКО ГЛЕДАМ И УЧАСТТА МОЖЕ ДА ПОЛОЖА ТЯЛО ВЪРХУ НЯКОЯ ДЕВИЦА И ДА ПОТЪНА В НЕЙНАТА ВАГИНА…ГОТОВ ЗА ЧЕРНО СКВЕРНЕНИЕ….666 СТЪПКИ КЪМ АДЪТ В МОЯТА ЧЕРНА ДУША…..ЗАКОЛЕТЕ ДЕВИЦАТА НА ЧЕРНАТА МЕСА….777….ДА ЧУКАМЕ ПОПАДИЯТА ПРЕД ПИЯНИЯТ ПОП…..

  2. #2 написан от MIROSLAV-VELZEVUL-666 (преди 2 години)

    ВЕЛИКО ПРОСТО….ОЩЕ ЕДНА ЛЕГЕНДА СЕ НАДИГА ОТ ПЕПЕЛТА НА ВСЕЛЕНАТА….ЩЕ ИЗГОРИ ПОСРЕДСТВЕНОСТТА И ЩЕ БЪДЕ ВЕЧЕН ПЪКЪЛ…ТАМ КЪДЕТО ДЕВИЦИТЕ СЕ ЧУКАТ С АЗАЗЕЛ И ПЕНТАГРАМАТА НА ДРЕВНИЯТ ГОРИ В ЛУННАТА НОЩ….БЕСОВЕН РИТУАЛ….ДА БЪДЕ ВЕЧНО МРАЧНОТО ИЗКУСТВО….777….

  3. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  4. Коментари за тази публикация
В началото