DEADLOCK ще издадат нов албум през юли

Поредица от новини от лагера на DEADLOCK. Скоро след като обявиха официално новата си вокалистка, германците са на крачка от издаването на следващия си албум. „Hybris“ ще е наличен на 8 юли чрез Napalm Records и макар че е осми студиен албум в дискографията на групата, ще е първи за вокалистката Margie Gerlitz.

Основателя на групата Sebastian Reichl коментира следното:

„Hybris“ е едновременно зареден с енергия и пълен с надежда, меланхолия и едновременно увереност в най-истинската им форма. Той е за усилието, което полагаме да се изправим срещу демоните си, да простим и да намерим спасение в собствената си история. За освобождаването на подтисната агресия и изчистването от всички страхове. Вложих гняв и ярост в писането на музика и текстове и им предадох нова страст. Това е всичко, което „Hybris“ символизира и можете да го усетите във всяка една секунда от албума. Това ни отне най-много време до момента. Дори не сме обмисляли да се откажем.

deadlock hybrisТраклист и обложка:

1. Epitaph
2. Carbonman
3. Berserk
4. Blood Ghost
5. Hybris
6. Wrath / Salvation
7. Backstory Wound
8. Ein Deutsches Requiem
9. Vergebung
10. Welcome Deathrow
11. Uncivil Hands (Bonus Track)
12. Fight Song (Bonus Track)

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото