LINKIN PARK продължават работата по новия си албум

 По-рано този месец LINKIN PARK влязоха в студио, за да започнат работа по наследника на “The Hunting Party“ от 2014-а. Сега, по време на лайв видеочат с фенове, Mike Shinoda сподели докъде са стигнали с работата по творбата. Ето какво сподели той:

Върви добре. Ще бъде издаден по-късно… Може би, някъде във втората половина на годината, мисля. Но сме започнали работа по него. Имаме някои песни върху кои вече се работи. За момента са просто думи и мелодии. Всички в групата са наистина… Мисля, че всеки е доста щастлив, виждайки накъде отиват нещата. Brad и Chester работят с мен доста и всичко е… Смятам, че това е доста добър старт. Все още нямаме имена за песните и нещо такова. Но сме обратно в… Направихме последните си два албума тук, мисля… И, да, за момента са само вокали, пиано и китара – смисъл, акустична китара – и няколко семпли и т.н. И дори толкова опростено, смятам, че сме доста щастливи и доста развълнувани относно това накъде отиват нещата.

 Албумът е описан като завръщане към хард-рап-рок звука на първите два албума на LINKIN PARK – техният дебют “Hybrid Theory“ и наследникът му “Meteora“.
linkin park

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото