Филмът „На тротоара“ с прожекция в Дом на киното

Na_Trotoara_Dom_na _kinoto_newНа 11 ноември фондация Тротоара ще представи пред зрители своя първи проект, документалния филм за българската музикална сцена „На тротоара“. Прожекцията ще бъде в Дом на киното (ул. Екзарх Йосиф № 37) от 19:30 ч. Репортаж за премиерата, може да прочетете тук.

Филмът има за цел да покаже как, защо и къде се развива родната музика в наши дни, как от гаражите и тротоарите се стига до сцената. Зрителите ще могат да видят интервюта с Димитър Ковачев – Фънки, Венци Мицов (Хиподил), Иван Калфов (БТР), Деян Каменов (Д2) и Александър Обретенов (Д2), които разказват за своя опит и преживявания с музиката. На фокус са поставени и две талантливи родни банди – младежите от Simai и все повече набиращите популярност у нас и зад граница Wartime.

Билети ще могат да бъдат закупени от касата на киносалона, като цените са 4,00 лв. за ученици, студенти и пенсионери и 6,00 лв. за всички останали.

Събитието във Facebook може да видите тук.

Повече информация за настоящи и бъдещи проекти на фондация Тротоара, може да намерите на следните адреси:

Официален сайт: www.trotoara.com

Facebook страница: www.facebook.com/trotoaracom

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото