L.G. Petrov диагностициран с рак

Един от най- емблематичните вокали в дет метъла е сполетян от голямо нещастие. Вчера L.G. Petrov съобщи в социалните мрежи, че е диагностициран с рак, който не може да бъде премахнат и трябва да направи серия с химиотерапии, за да го контролира. По този повод стартира и кампания за набиране на средства, която да помогне на гласището на ENTOMBED и ENTOMBED A.D.
Желаем му пълно и скоростно оздравяване.

Кампанията можете да подкрепите тук.

  1. #1 написан от MIROSLAV-VELZEVUL-666 (преди 1 месец)

    Вярвам в оздравяването му.Уникален ЧОВЕК И МУЗИКАНТ Е.Един от любимите ми концерти на които съм бил е този на ENTOMBED A.D.@GRAVE.А и LARS колко весело фиркан го изкара….Велико беше….При него няма преструвки и надувки,фен пее за фенове.Помня как си говореше с нас и раздаваше автографи след края на разбиването.Един от емблематичните гърла в метъл музиката….Има един абразивен маниер на пеене,който няма начин да сбъркаш с друг.ЩЕ СЕ ОПРАВИ….И СЛЕД ТОВА В НАШАТА РОДИНА ЗА НОВ РУНД НА РАЗМАЗВАНЕ И ЗА МАНИАКАЛНИ ПОДВИЗИ КОИТО ЩЕ ТОПЛЯТ МРАЧНИТЕ НИ ДУШИ И сърца.Рано е за…..има още доста зими за преборване…..

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото