Кой е новият басист на SLIPKNOT?

Alessandro "Vman" VenturellaОтброявайки дните до излизането на новия албум на гордостта на Айова, новините около тях продължават да валят. Само часове след излизането на първото видео от „.5: The Gray Chapter“ към песента „The Devil In I“, вече може да се каже, че и самоличността на новия басист е разкрита. Наблюдателни фенове в мрежата смятат, че имат всички основания да твърдят, че това е Alessandro „Vman“ Venturella. Ако името ви е напълно непознато, няма причини за учудване, тъй като основно е работил като китарен техник на Coheed And Cambria, Fightstar и Brent Hinds от Mastodon, а самият той има участие в бандата Krokodil, включваща членове на SikTh и Gallows. Както личи и на снимката показваща лявата ръка на четириструнника, доста отличаващия се татус трудно може да бъде сбъркан. По всичко личи, че зачестилите в последно време слухове, че Slipknot вече не работят с Donnie Steele, който беше и техния оригинален китарист, но след смъртта на титуляра Paul Gray беше нает да опъва дебелите струни на живо, са били верни. Едно от малкото неясни неща и, може би, първо по важност е кой налага кожите в албума, като основните теории са, че това е или Jay Weinberg (ex-Madball), или самия Joey Jordison.
В качеството си на китарен техник можете да прочетете интервю с Venturella на английски от сайта Music Radar:
http://www.musicradar.com/us/news/guitars/how-to-become-a-guitar-tech-605940
Slipknot се подготвят за второто издание на собствения им фестивал KnotFest, който ще бъде последван и от турне с Korn и King 810.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото