Концертът на THE BUSINESS в София се ОТМЕНЯ поради неразположение

ВРЪЩАНЕ на БИЛЕТИТЕ в петък!

Шоуто на английската група, което трябваше да се състои утре, 23 ноември, в столичния клуб ‘The Box’, за съжаления няма да се случи.

Вокалистът МИКИ ФИЦ се е почувствал неразположен за пътя от Словакия до София и Тангра са принудени ДА ОТМЕНЯТ празненството.

Популярната концертна агенция MAD Tourbooking, която се грижи за разписанието на THE BUSINESS, с която бе сключен договорът за София, информира, че с ФИЦ това не се случва за първи път. Въпреки че датата стои на техния сайт, концертът е отменен!

ВРЪЩАНЕ на БИЛЕТИ: Шоуто наближаваше тотално разпродаване – от 200 души капацитет в клуба, до момента са продадени 174 билети. Притежателите им ще могат да ги върнат и да си получат пълната сума обратно още в петък сутрин, 24 ноември, както следва:

БИЛЕТИ на TICKETSTREAM – от Централния офис на компанията в София, кв ‘Лозенец’, ул. ‘Голо Бърдо 17’, ет.1, ап.2.

БИЛЕТИ на EVENTIM – на касата, от която е бил закупен билетът. В случай, че е бил закупен онлайн – от Централния офис на компанията в София, ул. ‘Доспат 43’, етаж 1.

За получаване на 100 % от сумата НЕ СЕ ИЗИСКВА касова бележка!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото