Концертът на SAMAEL / MELECHESH / KEEP OF KALESSIN се премества в клуб РОК-ТЕАТЪР

Most of evil съобщават, че мястото на концерта на SAMAEL / MELECHESH / KEEP OF KALESSIN на 10 Септември, Събота, се премества от първоначално обявената зала Юбилейна в клуб РОК-ТЕАТЪР.

Извиняваме се за неудобството на всички фенове, които до момента са си купили билети за концерта. Промяната се налага, поради желанието ни концертът да се състои по възможно най-добрия за всички начин.

РОК-ТЕАТЪР е един от най-модерните музикални клубове в София с капацитет, атмосфера и озвучаване, които обуславят перфектното провеждане на събитие от този ранг. Вярваме, че всички фенове на SAMAEL, MELECHESH и KEEP OF KALESSIN ще се чувстват прекрасно там и ще присъстват на една наистина специална вечер.

Всички закупени до момента билети важат без презаверка. Срещата на учредителите на фен-клуба на SAMAEL с групата ще се проведе, както е планирано.

След концерта ще се състои и афтър-парти с групите в клуб THE BLACK LODGE.

Приблизителният график на концерта е следният:

18.00 – отваряне на вратите

19.30 – MINKUS
20.10 – DARK END
20.50 – KEEP OF KALESSIN
21.50 – MELECHESH
23.00 – SAMAEL

РОК ТЕАТЪР се намира в сградата на зала ФЕСТИВАЛНА в София, в кв. Гео Милев.

Спирката на Автобус № 72 е точно срещу входа на клуба. В близост спират автобус № 9, и маршрутна линия № 15.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото