Подробности за концерта на DOG EAT DOG

Култовата американска банда не успя да дочака дори и половин година след паметния им концерт в София и вече е готова за нова визита на 14-ти май. Мястото клуб „Mixtape 5„, който предния път бе пълен почти до краен предел. Е, този път всички онези, които съжаляваха за пропуска, могат да наваксат и да допринесат за „sold out“ концерт.
Тазгодишното турне на Dog Eat Dog ще отбележи 20 години от излизането на албума „All Boro Kings“ и хитове като „Who’s The King“, „No Fronts“, „If These Are Good Times“ и още много. Разбира се всичко това ще бъде изсвирено и на живо, за да бъде отбелязана подобаващо годишнината.
Билетите са в продажба – 25 лева предварително и 30 лева на място в мрежите на Ticketstream (до 1-ви май, след което компанията прекратява дейността си – www.ticketstream.bg) и Ticketlogic (до деня на концерта – www.ticketlogic.bg).
Откриват три банди:
Fly The Flag – „останките“ на La Muchedumbre събраха нова формация, която направи дебют едва преди няколко седмици и получи възможно най-позитивните отзиви от всички, които имаха късмета да ги гледат.
The Riot Gang от Русия – скакор/пънк рок група от Санкт Петербург с няколко турнета зад гърба си, голям опит и заслужено място на сцената на подобно мащабно събитие. Можеш да ги чуеш малко под настоящия текст. Трябваше да имат концерт в България миналата година, който обаче пропадна.
Последни преди неостаряващите ни гости от Ню Джърси ще излязат варненците Pizza. Най-старата и при това все още активна ска група в България и без това се появява доста рядко в София, но този път включването им ще е силно от всякога. А и на подобен лайв му липсва само варненска банда…е, вече не.
Dog Eat Dog стартират в началото на ’90-те години на миналия век в Ню Джърси. Бързо изпъкват над вълната от банди по онова време с уникалния си стил и стават първата банда в света, която смесва хардкор, пънк и ска с хип хоп, фънк плюс саксофон. Още с излизането на първия им албум започват да се редят на водещи позиции в световните чартове, печелят наградата на MTV за „Пробив на артист” през 1995, включват музиката им в реклами и филми, а на фона на всичко това, те не спират да обикалят света и най-вече любимото им място – Европа. И до сега те продължават да свирят тук пред десетки хиляди души на най-големите фестивали, а това че имаме възможност да ги видим в клуб е късмет, на който малко техни фенове случват.
Ето и малка част от това, което се случи миналата есен:
https://www.youtube.com/watch?v=zb3aUO5MEJs
https://www.youtube.com/watch?v=Vk9Itt2Jiio
https://www.youtube.com/watch?v=lkqWzPOFqeY
Очаквай и почерпка от спонсорите Jegermeister и Monster.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото