Концерт-промоция на второто видео на DISHONORED

DISHONORED

Софийската метъл банда DISHONORED се завръща с второ видео от предстоящото им дебютно EP „Aminds“. То е към песента „Devil Nation“ и ще бъде представено с концерт на 18-и септември от 20:00 ч. в Зала за събития „В парка“. Към групата ще се присъединят колегите им от TERAFLORA и бургазлиите SALTFIELD като предстои обявяването и на още една банда.

Официалната премиера на видеоклипа ще се състои веднага след изпълнението на DISHONORED на специално предвиден за целта екран. За феновете групата е предвидила и мърчандайз под формата на тениски и стикери.

„Devil Nation“ е миксирана и мастерирана от Здравко Перников. Китарите са записани при Дан Валентино, а барабаните – от Юли Диамандиев. Арт логото на сингъла е създадено от китариста на DUMBFOUND Джулиано Димитров.

След излизането на първия видеоклип към песента „Vices“ музикантите решават да се отдръпнат за малко и да запишат мини албум с изпипан звук. Следват няколко презаписа на песните. През лятото на 2019 г. е заснето и второто видео. Клипът е с мрачна атмосфера и кино елементи и представя групата в различна светлина със свирещи кадри и актьорски роли към развиващ се сюжет, измислен от вокалиста. Множеството метафори и мистични елементи целят да вдъхновят зрителя да потърси личното си виждане върху това какво представлява тази продукция. Видеото е заснето и обработено от вокалиста на 40 DAYS LATER Георги Спиров с помощта на Боян Карамфилов в Зала за събития „В парка“. В клипа участва и актьорът Мартин Смочевски, известен с ролята си в най-успешния български сериал „Под прикритие“.

Вратите ще отворят в 19:30.
Начало – 20:00.
Вход – 8 лв.
Събитието е ALL AGES.

Не пропускайте едно от топ музикалните събития на месец септември!

За повече информация следете официалното събитие във Facebook – https://www.facebook.com/events/1256457981202772/

А повече информация за самата група може да намерите на този адрес.

  1. #1 написан от Анонимен (преди 3 години)
  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото