Членове на Sainted Sinners с видео анонс за „Deep Purple’s Night“

plakat_Deep Purple`s Night_in YambolДейвид Рийс и Франк Пане от „Sainted Sinners“ с видео за проекта „Deep Purple’s Night“ с участието на легендата Иън Пейс.

Мощен РОК и челен сблъсък с едни от най-великите хитове на хард-рока за всички времена. Това очаква меломаните на предстоящия концерт на Иън Пейс от Дийп Пърпъл и супергрупата „Sainted Sinners“, който ще се състои на 28 октомври в Ямбол.

Неслучайно легендарният барабанист залага на партньорството със „светците“. Това не е първата им изява заедно, „Sainted Sinners“ са сред най-добрите трибют групи на Дийп Пърпъл в света, което очевидно е оценено от Иън Пейс и колегите му.

Членовете на „Sainted Sinners“ са заедно от 2016. Основател и вокалист  е Дейвид Рийс (екс-ACCEPT/BONFIRE). В състава влизат още Франк Пане – китаристът на Bonfire, Алесандро Дел Векио (клавишни), Берки Хирлеман (барабани) и басиста Малте Фредерик Буркерт. Те са познати, утвърдени и опитни музиканти, събрали се заради общата си любов към класическия хард рок и легенди като Black Sabbath, Deep Purple, Led Zeppelin, Rainbow и Whitesnake. През февруари 2017 г. „Sainted Sinners“ издаде и едноименния си дебютен албум. Смесицата от авторска музика и световни рок хитове, които ще чуем на ямболска сцена напълно оправдава мотото на групата – „The Essence of Rock`n Roll“. Кулминацията, разбира се, ще бъде звездната плеяда с всички големи хитове от „златната ера“ на Пърпъл.

„Ще подгреем шоуто със „Sainted Sinners“ и след това за нас ще бъде огромна чест да свирим заедно с легендарния барабанист на „Дийп Пърпъл“ Иън Пейс като изпълним всички класики от Марк 1 до Марк 4, онези песни на „Дийп Пърпъл“, които всички обичате. Let’s go Space Truckin’ people!“, заявява самият Дейвид Рийс в специално подготвеното за българските меломани видео.

 

„Това ще бъде едно много специално събитие, защото не само, че ще предложим „Есенцията на рокендрола“ със „Sainted Sinners“ като изпълним някои от нашите песни и класики на Led Zeppelin, White Snake, Heart и други, но също така и защото ще бъдем групата, която ще свири с единствения по рода си, легендата на барабаните на „Deep Purple“ – мистър Иън Пейс“, казва в свое видео и китаристът Франк Пане.

 

А всичко това предвещава едно експлозивно приключение за публиката, която определено няма да скучае.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото