Конкурсът на Kavarna Rock загрява в София в края на май

Черноморският рок конкурс на Kavarna Rock загрява в София в края на май. На 20 и 21 май младите банди ще премерят сили в клуб JOY Station.
Месец май ще предложи на почитателите на рок музиката и по-специално на феновете на Kavarna Rock едно зареждащо преживяване в София, което малко по-късно ще намери своето продължение в рок столицата на България. На 20 и 21 май в JOY Station ще се проведе епична рок битка, в която ще се откроят най-добрите млади рок музиканти, желаещи да станат част от първото издание на конкурса Kavarna Black Sea Battle of the Bands. Черноморският рок конкурс ще се състои в рамките Kavarna Rock, добавяйки към фестивала още един ден на добро настроение и хубава музика.
Успешното участие на бандите в съревнованието ще зависи от избора на звездното жури в лицето на Митко Кърнев от Д2, Александър Мариновски от група „Сигнал“ и Звезди от „Ахат“. Тримата български рокаджии нямат нужда от допълнително представяне, тъй като отдавна са доказали възможностите си на българска и чуждестранна сцена, печелейки уважението на многобройни фенове. Като ерудирани и признати музиканти, именно те ще отсеят групите, които да се включат в следващата битка по време на самия фест.
Приятната изненада от страна на организаторите на Kavarna Rock е възможността петима души от публиката да се сдобият с два пропуска за фестивала.
Рок и метъл бандите, които ще свирят в софийския клуб на 20 май са: Revival, HUSS-BAND, Renegade, SEVI, John Steel и Еталон. Следващата вечер сцената ще бъде превзета от Cold in December, ЕРИДАН, The A.X.E. Project, Хадес, Krossfire и Downer Kill.
Кои групи ще получат подкрепата на рок триото и с какво ще впечатлят публиката, ще можете да видите на 20 и 21 май в JOY Station начало: 21:00ч. Вход 5 лв.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото