Kонкурс за дизайн на тениската на ХАНГАРА

8year_tshirt

Миналогодишните тениски

За пореден път ще празнуваме рожден ден и както обикновено смятаме да направим тениски на нашето отроче – Хангар-а. Водени от факта, че миналата година конкурсът бе приет присърце от много от Вас, решихме и тази да заложим на същия модел. Ще предоставим възможност на всички, които имат желание, да участват в КОНКУРС и да се включат с авторски дизайн.

Правилата са абсолютно същите:
Нека да има логото ни (линк за голямо и малко) и по някакъв начин вписана 9-ката и „years“. Няма ограничение за големина. Може да измислите само лице или лице и гръб. За предпочитане едноцветно.

Ние от екипа на Metal Hangar 18 не се съмняваме, че у вас се крие художник, който си търси поле за изява. Очакваме вашите предложения на мейла ни info@metalhangar18.com със subject „за ТЕНИСКИТЕ“.

Имате време до 05.09.2016, когато всички получени картинки ще бъдат изложени за гласуване във Facebook страницата ни. До 12.09 ще може да избирате от тях с „Харесване„. Но броят гласове няма да е определящ за победителя, а ще ни служи за ориентир, какво допада на публиката ни. На 12.09, ние, хората стоящи зад Metal Hangar 18, ще изберем печелившия, съобразявайки се донякъде, но не задължително, с гласовете във Facebook и ще го обявим в сайта.

Награда за най-големия талант отново ще има. Името на автора ще бъде записано със златни букви в аналите на историята на Хангара и той/тя ще се сдобие с 2 броя безплатни тениски. Поканата за всеки от концерти на ICreative Events по случай рождения ни ден отново също е факт.

Дерзайте и успех!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото