Кои са гостите в новия EXODUS

Октомври очаква новия албум на Exodus – „Blood In, Blood Out“ ще се появи на 14.10. Ето, че след не многото поднесена ни до момента информация, траш метълите разкриха кои ще са гостите в творбата. Освен Kirk Hammett, десетият студиен запис на Exodus ще побере и още имена от жанра като Chuck Billy (Testament) и продуцентът Dan the Automator (Gorillaz, Mike Patton). Последният се е заел с индъстриъл елементите в интрото “Black 13”Какво казва китаристът Gary Holt за колаборацията:

Срещали сме се няколко пъти. Знам какво исках и знаех, че той може да го направи и то на същия ден. Пратихме му файла с барабаните и китарите и просто му казахме да го направи щуро.

Фронтменът на Testament пък ще мери глас в парчето “BTK”, едно от първите, записани след връщането на вокалиста Steve “Zetro”, който наскоро коментира:

Chuck и аз се знаем от цяла вечност. Много добре се сработваме и се познаваме изключително добре. Затова ако работя по вокалите си и той е там, той е този, на когото имам пълно доверие да ми каже: „Не, Zet, така не звучи добре. Направи го ето така.“ или „Да, това е убиец.“ Ако той каже, че разбива, значи наистина е така.

Известният китарист на Metallica и бивш на Exodus пък поема солото в песента “Salt The Wound”. Gary Holt:

Това всъщност е първият път, в който Kirk свири в официален EXODUS запис. Работил е по ранното демо, след това се е присъединил към Metallica и не е правил нищо повече с нас след това. Така че беше навит – дойде и изсвири няколко неща, избрахме най-доброто, а после си направихме барбекю и пихме по бира.

Предстоящото издание ще бъде достъпно в много и разнообразни формати, включително и на лимитирани бокссет издания. За Северна Америка ще има специален дизайн за тениска, която ще бъде придружена и от плакат до изчерпване на количествата. Бонус DVD-то съдържа кадри от процеса на записите и от турнетата, както и на част от афтърпартито на Hammett на тазгодишното издание на Comic-Con в Сан Диего. Дигиталното издание включва и една бонус песен – “Angel Of Death” (ANGEL WITCH cover), а японската версия – “Protect Not Dissect” с гост Rat от THE VARUKERS/DISCHARGE.

Парчетата в редовното издание са:
1. Black 13 (featuring Dan the Automator)
2. Blood In, Blood Out
3. Collateral Damage
4. Salt The Wound (featuring Kirk Hammett)
5. Body Harvest
6. BTK (featuring Chuck Billy)
7. Wrapped In The Arms Of Rage
8. My Last Nerve
9. Numb
10. Honor Killings
11. Food For The Worms

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото