Клуб PORK PIE отново отваря врати

 Информация от Pork Pie:

Клуб Порк Пай (Маймунарника в Борисова Градина) отваря врати за новия сезон със селекция от Wash Wash Sound System. Тази година Порк Пай ще се представи с нова визия и по–добра инфраструктура. Два разширени бара, нова, по–голяма сцена, 12 тоалетни и напълно обновена лятна кухня ще са на разположение по всяко време на денонощието.
И това лято продължава голямата вълна от концерти, която ще се превърне в цунами. На 4 юни гостуват радио Реакция, след което на 6 юни ще трещим с O.H. и Артерия, 8, 9 и 10 юни се състои познатото на всички ни мероприятие „Цвете за Гошо“, на 14 юни Оги 23 промотират новия си албум, а на 15 юни ще посрещнем рождения ден на Порк Пай с любимите ни УИК-УИК-УИК-УИКЕДА-ААААААААААААА!
Информация за събития ще намирате в програмата, разположена на територията на клуба, както и в страницата и профила Porkie Fest.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото