КИКИМОРА се разделят с вокалиста си

kikimora liveКИКИМОРА и Николо Коцев са пуснали следното изявление:

Уважаеми фенове, приятели и публика. Снощи изнесохме концерт в Спортна Зала “Васил Левски” във Велико Търново с проекта ”Children In Time” съвместно с оркестъра на Държавна Опера Стара Загора.

Изготвянето на тази програма отне много време, усилия и внимание на голям брой талантливи и отдадени професионалисти. Концертът бе изнесен преди месец с голям успех в Залата на Държавна Опера Стара Загора.

За съжаление снощи нашият певец Алекс се яви на сцената в неадекватно състояние, абсолютно недопустимо за присъствието му на сцена и обидно за всички колеги, фенове и публика.

Всички ние разбрахме за неговото състояние в момента, в който излязохме на сцената. В създалата се ситуация нямахме избор и направихме всичко по нашите сили да завършим концерта по най-добрия възможен начин.

Единствената правилна стъпка след подобно поведение на нашия певец беше да го освободим от поста и задълженията му към група КИКИМОРА. Стандартът, към който в продължение на години се стремим по най-всеотдаен начин е далеч над показания снощи от Алекс. Ние намираме неговото поведение за безкрайно грозно и се разграничаваме категорично от действията му.

С най-голямо уважение поднасяме искрените си извинения за случилото се на Държавна Опера Стара Загора, оркестъра с диригент Димитър Косев, персонала и всички, които присъстваха на този концерт.

Вчера групата е свирила в спортната зала в Габрово. Певец е бил Звезди Керемидчиев. Въпреки трудната ситуация от бандата обявиха, че са твърдо решени да направят един достоен концерт.

Очакваме новини около вакантното място.

 1. #1 написан от te4o1 (преди 2 години)

  Цитирам изявление от фейс-а:

  Уважаеми фенове, колеги, приятели, медийни представители и публика,

  Новият певец на КИКИМОРА е Никола Здравков, познат на всички като основател на група Торнадо.
  Той ще изпълни всички поети от групата ангажименти.
  Познаваме Ники като чудесен колега. Убедени сме, че присъствието му ще допринесе много за бъдещото развитие на групата.

 2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 3. Коментари за тази публикация
В началото