KATAKLYSM с нов видеоклип

Дет метъл бандата Kataklysm пусна видеоклип към песента „The American way“. Парчето е кавър на SACRED REICH и е част от от digi pack изданието на актуалния албум на Kataklysm „Waiting for the end to come“ (2013).

Режисьор на клипа е Tommy Jones (TESTAMENT, DEATH ANGEL, EX DEO), който е работил с групата по него по време на турнето в Северна Америка с белгийските гор-грайндъри ABORTED. Вокалистът Maurizio Iacono казва:

KATAKLYSM никога не са правили кавър на никаква група преди за диск – за 20-годишното си съществуване. Решихме да променим това за новия албум и искахме да направим нещо, което хората не са очаквали, но нещо издържано от времето. Посланието зад песента е все още актуално. Разликата днес е, че сега това е глобален проблем. Не е само Северна Америка, навсякъде е.
Лично аз израснах с ранния траш метъл и SACRED REICH беше една от най-любимите ми групи. Беше много важно, че получихме благословията на групата, за да направим това видео. Момчетата в SACRED REICH ни дадоха зелена светлина и са щастливи, че сме направили това. Решихме да реконструираме същия тип видео, което те направиха едно време, но по-осъвременено.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото