Кадифеният глас на Mr.BIG – EРИК МАРТИН в София!

BGTSC има удоволствието да обяви официално първото самостоятелно гостуване на вокалиста на Mr.BIG – ERIC MARTIN в София!

Eмблематичния глас на Mr.BIG ще изнесе акустично шоу за лимитиран брой фенове на 6 ноември в RockIT . Участието е част от европейското му акустично турне. В репертоара на Ерик присъстват не само най-добрите парчета от репертоара на Mr.BIG, а и кавъри на известни рок и метъл класики.

На 6 ноември от 21.00 часа в бар RockIT на една ръка разстояние гласът на Mr.BIG ЕРИК МАРТИН!

Билетите за концерта са в продажба от днес, ексклузивно в мрежата на EVENTIM в цялата страна. Местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Пикадили, Germanos, Technopoilis, OMV, Office 1 Superstore, Техномаркет, ESPO груп, Usit Colours, Outlet Alex, На Тъмно, Metal Heaven,Фотосинтезис, каса 3 на НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината, както и онлайн на www.eventim.bg

Пропуските се продават на  цена от 35 лева, а при налични в деня на концерта, както и на място на входа на бар RockIT, цената им ще е 45 лв.

Предстои оповестяването на още подробности!

  1. #1 написан от Тотев (преди 6 години)

    Ай, това откъде дойде 🙂
    Супер!

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото