JUNGLE ROT и три родни банди ще рушат в София

След като разкрихме в края на март, че JUNGLE ROT ще разцепят София, напомняме и с официален анонс от организаторите.

Организацията за екстремна музикална пропаганда Sofia Waste Water System и Grindhouse Skateboard Club с гордост представят първия концерт на култовата дет метъл банда Jungle Rot в България. Класиците от Уисконсин са на лятно европейско турне, като торнадото ще премине и през София на 21.07. От родна страна ще може да видите олдскуул машините CONCRETE от Шумен, добре познатата столична шайка ПРОКАЗА, както и младите надежди UNBAPTISED от Кюстендил.

Билети за събитието ще се продават единствено на физически носител в Grindhouse Skateboard Club – първите 50 ще са на цена от 40 лв, след това до изчерпване на капацитета ще бъдат по 50 лв. Продажбите ще стартират до края на следващата седмица, като точната информация за това ще бъде обявена в социалните медии. Локацията за концерта е избрана съгласно предпочитанията на самата банда и няма да бъде променяна – очаквайте едно разрушително ексклузивно дет метъл шоу!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото