Фондация „Войнеговци за България“ пуска от днес билети за Wrong Fest 2017

wrong fest 2017

От всички кмества и общини в България, едно бе село Войнеговци, което твърдо не подкрепяше собствен рок фестивал или събор. За да запълни тази дълбока празнина, фондация „Войнеговци за България“ пуска от днес билети за благотворителното си събитие – Wrong Fest 2017. Промоционалните пропуски за двата дни от фестивала, който ще се проведе на 09 и 10 септември тази година, струват 35 лева и могат да бъдат намерени в мрежата на ticketlogic.bg и в The Wrong Bar. Освен първоначално обявените 6 групи, към каузата се присъединават нови три:

Skoda – единствената българска група без фейсбук страница. Слагаме ги да свирят последни с надеждата, че Сърмата ще дойде навреме на стоп от морето

Milenita – сещате ли се за представянето на албума „Моно“ на Остава в зала Христо Ботев? Не разбира се, понеже бяха засенчени от Миленита.

Monkey3 – те идват от дълбините на Женевското езеро, представят нов албум след седмица, минават през Hellfest 2017, за да попаднат в края на лятото на една поляна край Войнеговци. По залез. И колкото се може по-далеч от градa.

Напомняме Ви, че фондация „Войнеговци за България“ използва всички събрани средства за подпомагане на българската музика!

Събитието във фейсбук: https://www.facebook.com/events/1943161269263177/
Билети: https://wrongevents.ticketlogic.bg/

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото