JEREMY? ще свирят довечера на второто издание на Студентски Куиз

Довечера от 19:00 в Студентски град, клуб Строежа ще се проведе второто издание на една нова инициатива – Студентски куиз плюс музика. Движение „Промяна за студентите“, клуб „Строежа“, Teacher’s, ISIC и „Заедно в час“ са организатори на серията събития, а идеята е да се демонстрира другото лице на младите и това, че знания и забавления не са взаимоизключващи се понятия. Схемата е в четири различни вечери в рамките на месец и половина в съревнованието за знания да се срещнат 32 отбора от по 4 студента от различни университети, по 8 екипа на събитие, а финалът за четиримата отделни победители ще се състои на 4 декември. Като награди участниците получават напитки и книги, осигурени от издателства „Жанет 45“, „Кръгозор“, „Рива“, „Прозорец“, „АССА-М“, „Захари Стоянов“ и Бг Книга. След състезателната част всяка една от вечерите продължава с концертна програма. Входът е безплатен.

 Този вторник гости на „Движение за промяна на студентите“ ще бъдат музикантите от Jeremy? Четиричленната формация работи усилено по албум, като съвсем скоро бе представен филм за тях, в който бяха включени част от готовите песни. Групата ще се появи на сцената точно в 22:00 за близо 90-минутен сет.

Участници в самото състезание ще бъдат студенти от Софийски университет, Технически университет – София, УНСС, УАСГ, Академия на МВР – общо 32 души. Част от специалностите, които записалите се за куиза изучават там са Архитектура, Право, Бизнес журналистика, Компютърни науки, Телекомуникации, Биотехнологии, ССС, Европеистика, Международни отношения, Човешки ресурси, Маркетинг, Пожарна и аварийна безопасност.

 Довечера клуб Строежа отваря врати в 18:00. Началото на Студентския куиз е от 19:00, а концертът на Jeremy? започва в 22:00. Входът е свободен за всеки желаещ!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото