Известна е втората група, която ще подкрепи BELGARATH

ead end

 

Това е софийскиата дуум/дет шайка BLEAK REVELATION. Както знаете на 12 март (събота), столичният клуб „Три Уши“ ще бъде домакин на едно екстремно събитие с малко тъжен привкус.

 

Басистът на BELGARATH, Vomir ще си вземе довиждане с колегите си и публиката, което принуждава групата да прекрати своята дейност за известно време. По-рано към събитието се присъедини и родната блек метъл банда OCCULTUM.

 

Началото на концерта е 20:00 часа, а входът – свободен.
BLEAK REVELATION е група, която бързо изплува от най-дълбокия ъндърграунд, спечели си много фенове и винаги е удоволствие да я видим на сцената.

 

OCCULTUM наскоро издадоха своя дебютен албум „Ad Barathrum“. Агресивният им имидж и разнообразни композиции си заслужават да бъдат видени и чути.

 

След страхотния си дебют „Wanderer“, BELGARATH не спряха да творят и да радват почитателите си с концертни изяви. Надявам, се че няма да спрат да го правят и скоро ще се завърнат на сцената. Докато това се случи отново, нека ги подкрепим подобаващо на 12 март!

 

 

 

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото