IRON MAIDEN – Nights Of The Dead, Legacy Of The Beast: Live in Mexico City

 Parlophone Records (BMG в Щатите) с удоволствие анонсират новия двоен албум на живо от IRON MAIDEN за света на 20 ноември.

Съдържащ 100-минутна класика от музиката на Maiden и наличен в няколко формата, Nights Of The Dead, Legacy Of The Beast: Live in Mexico City e записан по време на три

напълно разпродадени концерта там през септември 2019 и е празник на турнето им Legacy Of The Beast World Tour, започнало през 2018 и ще приключи следващото лято в Европа.

Траклист:

Churchill’s Speech

Aces High (Listen now on all streaming services!)

Where Eagles Dare

2 Minutes To Midnight

The Clansman

The Trooper

Revelations

For The Greater Good Of God

The Wicker Man

Sign Of The Cross

Flight Of Icarus

Fear Of The Dark

The Number Of The Beast

Iron Maiden

The Evil That Men Do

Hallowed Be Thy Name

Run To The Hills

Steve Harris коментира Когато финалната част на турнето ни 2020 Legacy tour това лято трябваше да се отмени, заради пандемията от COVID, цялата банда беше много разочарована и унила и знаем, че феновете ни чувстват същото. Наистина нямахме търпение да изнесем шоуто в дори повече страни и въпреки че имахме възможност да пренасрочим повечето от европейските си концерти за 2021, помислихме, че можем все пак да чуем записите от турнето досега и да видим дали ще можем да направим сувенир от категоричен албум на живо, на който всички навсякъде могат да се насладятМного съм щастлив от резултатите, особено след като този сет лист съдържа песни, които никога не сме правили на CD на живо преди, като For The Greater Good Of God и други по-стари песни, като Where Eagles Dare, Flight Of Icarus, The Clansman и Sign Of The Cross, които не са включвани в сетовете ни на живо от много години.

Никога не сме издавали албум на живо от Мексико преди и мисля, че този запис е справедлив с отдадеността и радостта на нашите мексикански фенове, които винаги ни посрещат фантастично, където и да свирим там.”

Rod Smallwood добавя Всички концерти от турнето досега бяха невероятни и феновете ни харесаха цялата екстравагантност на Legacy със сложното поставяне на сцената, подпори и завеси, да не споменаваме убийствения сетлист!   Когато турнето за 2020 се отмени, събирането на албум на живо изглеждаше очевидното нещо и мисля, че Steve, заедно със съвместния продуцент Tony Newton, перфектно уловиха същината на силната 70 000-тъпла в тези три вечери в Мексико Сити. Албумът служи и като празненство за турнето, което почти два милиона фена видяха, но и като „дегустация“ за, надяваме се, финала следващата година за всеки, който още не е изживял шоуто“.

Албумът може предварително да запазите ОТТУК, като той ще бъде наличен в следните формати:

Digipak 2CD

Deluxe hardcase book 2CD

Triple black heavyweight vinyl

Limited edition heavyweight 180g Mexican Flag triple coloured vinyl

Digital (streaming and download)

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото