IRON MAIDEN с нов албум през септември

След като миналата седмица пуснаха първа нова песен от 6 години насам, днес стана ясно, че британските хеви метъл класици IRON MAIDEN ще издадат чисто нов студиен албум. BMG ще пусне на пазара 17-та студийна творба на групата „Senjutsu“ на 3-и септември. Предварителните продажби на албума ще стартират на 21-и юли (сряда) тук в следните формати:

– Standard 2CD Digipak
– Deluxe 2CD Book Format
– Deluxe heavyweight 180G Triple Black Vinyl
– Special Edition Triple Silver And Black Marble Vinyl (Details to follow)
– Special Edition Triple Red and Black Marble Vinyl (Details to follow)
– Super Deluxe Boxset featuring CD, Blu Ray and Exclusive Memorabilia
– Digital album [streaming and download]

Изданието, което е първо за MAIDEN от 6 години насам, съдържа 10 песни, записани в Guillaume Tell Studio, Париж, Франция, с дългогодишния продуцент на бандата Kevin Shirley, и е ко-продуцирано от басиста Steve Harris. За предната корица музикантите отново се доверяват на Mark Wilkinson, който превръща вдъхновената от самурайската тематика идея на Harris във впечатляваща обложка. Произведението е с обща дължина 82 минути и основно ще се разпространява на двойно CD, троен винил и в дигитален формат.

Съдържание:

„Senjutsu“ 
„Stratego“ 
„The Writing On The Wall“ 
„Lost In A Lost World“ 
„Days Of Future Past“ 
„The Time Machine“ 
„Darkest Hour“ 
„Death Of The Celts“ 
„The Parchment“ 
„Hell On Earth“

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото