Интервю с Любо Малковски дни преди концерта

yuvigi - malkovski posterДни преди едно от най-стойностните събития в българския концертен живот за тази година да стане факт и Любо Малковски (ЕР МАЛЪК , ЕРА) отново да се завърне поне за малко на сцената в компанията на пазителите на неговия завет – ЮВИГИ, Мартин Николов се свърза с него и направи още едно интервю. По-долу можете да чуете какво разказва господин Малковски за самия концерт, очакванията му и неиздадения материал, който все още отлежава.
А за да станете съпричастни към неговата харизма и последния повод за нашия 11-ти рожден ден – не забравяйте, на 23 ноември Любомир Малковски ще се появи на сцената на клуб Live & Loud и ще изсвири няколко парчета с ЮВИГИ, веднага след техния самостоятелен сет.

Билети за шоуто все още можете да намерите на цена от 15 лв. в системата на Eticketsmall, както и в деня на концерта на цена от 20 лв.
Двойното интервю на METAL HANGAR 18,  което взехме в началото на лятото, можете да си припомните ТУК и ТУК.

Бъдете там! Заслужава си!

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото