INFERNAL MAJESTY ще издадат новия си албум чрез High Roller Records

infernalmajesty2016band_638Канадските метъли от INFERNAL MAJESTY съобщават, че са подписали договор с High Roller Records за издаването на своя четвърти студиен албум „No God“, който ще се появи по-късно тази година. На този етап е ясно, че заглавната песен от албума ще бъде достъпна за изтегляне и свободно слушане на утрешния ден, 15-ти октомври.

Коментарът на вокалиста Christopher Bailey:

Изключително сме развълнувани от възможността да работим с High Roller Records и именно чрез него да издадем новия си албум „No God“. Вложихме много усилия – с единствената цел да създадем една класическа INFERNAL MAJESTY творба. Албумът е записан в студиото ни във Ванкувър, Канада, а продуцирането му е дело на Steve Terror, Chris Bailey и Ken Hallman. Вярваме, че това ще бъде най-доброто ни издание от ерата на ‘None Shall Defy’ насам (появил се в далечната 1987 г.)  … Предстои единствено да обявим официалната дата, в която „No God“ ще стане факт!

Няколко месеца по-рано NFERNAL MAJESTY пуснаха в мрежата новото си видео към парчето „House Of War“, което е част от предстоящата творба „No God“. Може да го видите тук.

Настоящият състав на INFERNAL MAJESTY е:

Christopher Bailey – вокали
Kenny Hallman – китара
Steve Terror – китара
Kiel Wilson – барабани

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото