ILLDISPOSED с нов албум и сингъл

Датските екстремисти ILLDISPOSED обявиха новия си студиен албум „In Chambers Of Sonic Disgust“. Той трябва да се появи на 28 юни чрез Massacre Records.
Това е първата нова музика от ILLDISPOSED от 2019 г. насам. Определено не е нормално да виждаме такава празнина между изданията им, но няколко събития забавиха процеса. Първо, пандемията от COVID-19 оказа значително влияние върху музикалната индустрия и накара групата да се съсредоточи върху други неща за известно време. Тогава китаристът Расмус Хенриксен беше диагностициран с рак на мозъка. Той напусна групата, за да се съсредоточи на 100% върху лечението си.
Бившият китарист Ken Holst се завърна в групата, заменяйки Rasmus. Сега ILLDISPOSED най-накрая се завръщат, за да покажат на света как годините на криза и борба са пренесени в музика. „In Chambers Of Sonic Disgust“ е пълен с гняв и разочарование и е най-амбициозният и креативен ILLDISPOSED албум – някога!
Слушайте първия сингъл и началната песен на албума „Spitting Your Pain“ ТУК.

„In Chambers Of Sonic Disgust“ включва гост участието на Sandie The Lilith (Defacing God) и е смесен и мастериран от Tue Madsen в Antfarm Studio. Обложката на албума е проектирана от Timon Kokott от Art-Work. Предлага се като CD Digipak, Ltd. Винил LP и цифров формат, предварителната продажба на албума току-що започна на: https://lnk.to/sonicdisgust

Съдържание:

1. Spitting Your Pain
2. I Walk Among The Living
3. Lay Low
4. The Ill-Disposed
5. Flying Free
6. Start Living Again
7. For Us
8. I Suffer
9. And Of My Hate
10. All Electric
11. Pain Suffer Me

ILLDISPOSED са:

Bo Summer – Vocals
Jakob Batten – Guitars
Ken Holst – Guitars
Onkel K. Jensen – Bass
Rasmus Schmidt – Drums

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото