Холандците ANTROPOMORPHIA издават

Некромантик дет метълите от Холандия, AntropomorphiA, са готови да издадат своя нов албум – ‘Rites Of Perversion‘. Това ще се случи на 12.09. Обложката на дългосвирещата творба можете да видите вдясно, а по-надолу да придобиете частична представа за септемврийското издание чрез сингъла ‘Nekrovaginal Secretions‘.

С Rites ov Perversion ние създадохме по-органичен и агресивен албум, изследвахме дебрите на музикалното ни минало и неговия атмосферичен мрак, но в същото време не си слагахме ограничения за зловещата красота в други измерения. Има някои мрачни песни със средно темпо и други с примитивни черепоразбиващи рифове.. това е дефиницията на тази група, къде сме и какви сме в този момент… тръпнете в очакване на владетелството на смъртта!

Rites Of Perversion‘ е наследник на ‘Evangelivm Nekromantia‘, който албум насочи солидно количество внимание към бандата. Заради своята агресивност и окултна природа на темите в него и в бандата като цяло, това дори доведе до забраната му на определени места в Германия.

AntropomorphiA са: Ferry Damen (vocals, guitar), Jos van den Brand (guitar), Marc van Stiphout (bass), Marco Stubbe (drums)

‘Rites Ov Perversion’ track listing:
01. Temphioth Workings
02. Carved to Pieces
03. Inanimatus Absqui Anima
04. Crowned in Smoldering Ash
05. Nekrovaginal Secretions
06. Gospel ov Perversion
07. Morbid Rites
08. Tevfelskvnst
09. Open Casket (Death)

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото