ANTROPOMORPHIA пуснаха втория си клип

След като пуснаха своя първи видеоклип, към песента “Puschagogia”, в края на 2012-та, AntropomorphiA се завръщат на фронта с второто си видео от актуалния им албум “Evangelivm Nekromantia”.

Кадрите са към песента “Debauchery In Putrefaction”:

С албум, който е почти невъзможно да ‘влезе в заглавията на вестниците’, най-лесният  начин бандата да се заеме с работата по видеоклип би бил да даде на критиците точно каквото искат: изобилие от кръв, балансирано между кича и изкуството, забъркано в точното количество.

Ferry (вокал, китара) коментира:

“Evangelivm Nekromantia” се издига на едно по-високо ниво и изобразява много повече от това, което критиците наричат „кървава история”. Затова, за нас логичното продължение е да изобразим тази история с едно още по-мрачно творение.

AntropomorphiA ще вземат участие в тазгодишните фестивали Neurotic Deathfest 2013 и Extremefest 2013 през май. Скоро ще бъдат обявени и други дати.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото