Hills Of Rock набира доброволци до края на седмицата

hills-of-rock poster 052018Между 20 и 22 юли Културната столица на 2019 – Пловдив, ще бъде домакин на най-големия български рок фестивал – HILLS OF ROCK 2018.

Организаторите на HILLS OF ROCK, в партньорство с Фондация “Пловдив 2019“, отваря процедура по набиране на доброволци за най-страхотно събитие тази година, на чиято сцена ще бъдат Iron Maiden, Judas Priest, Tremonti, Sabaton и още над 50 артисти!

Не пропускайте шанса да станете част от реализацията на събитие от такъв ранг, което ще събере над 20 000 души от всички краища на Европа. Описание на отворените позиции ще намерите в края на новината.

Kандидатстването става чрез попълване Формуляр: ТУК

Всеки кандидат е нужно да избере 3 звена, в които желае да се включи. Екипът по подбор ще ги вземе предвид според приоритета, който е посочен и ще сформира групите.

ВАЖНО:

1.На доброволците се осигурява тридневен full pass за фестивала HILLS OF ROCK (20 юли – 22 юли, 2018г.);

2.Доброволците работят на смени по няколко часа през трите фестивални дни;

3.На доброволците не се осигуряват нощувки, транспорт и изхранване;

На доброволците, които не са от Пловдив, може да бъде осигурено място в къмпинга при фестивала (палатка и всичко необходимо е лична отговорност).

СРОКОВЕ: 1) Попълване на формуляра до 14.07, 2) Фондация „Пловдив 2019“ ще се свърже с одобрените кандидати до 16.07.

Събитието е част от програмата на гр. Пловдив – Европейска столица на културата 2019 г.

Кратки характеристики на позициите:

•Бекстейдж асистенти – работа в кетъринг зоната. Помощ при изхранване на артистите и техните екипи.

•Сцена „На Тъмно“/ Сцена „Alternative Hill” – комуникация, координиране и работа с артистите, помощ при настаняване, работа със стейдж мениджър по поддръжка на бекстейдж

•Къмпинг – посрещане и настаняване на посетители, следят общия ред в къмпинга.

•Зона за забавления/Мърч зона – щандове със сувенирни продукти от феста. Съдействие при приемане, подаване на стока, подреждане. Доброволците не боравят с пари.

•Асистенти мениджър продукция – комуникация, координиране и работа с артистите на сцената. Важно: Работата е свързана с техническата част по сцената – изискват се умения за работа с компютър.

•Посрещане на посетители – раздаване на информационни и рекламни материали, предоставяне на базова информация относно местоположение на зоните във фестивала

•Вход – поставяне на гривни, съответстваща на предоставения билет. Следят за целостта на гривните при последващи влизания.

•Сцена “Hills of Bass” – комуникация, координиране и работа с артистите, помощ при настаняване, работа със стейдж мениджър по поддръжка на бекстейдж. Важно: Програмата на тази сцена е в интервала 00:00ч – 06:00ч.

ВСИЧКИ ПОЗИЦИИ ИЗИСКВАТ НИВО НА ВЛАДЕЕНЕ НА АНГЛИЙСКИ ЕЗИК.

ОЧАКВАМЕ ВИ!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото