BENDIDA с промоция на ново видео

bendida_partyСимфоник фентъзи метълите от Bendida отново успяват да провокират фантазията на феновете с най-новото си произведение – видеото към песента „The Farthest Shore“.
Датата на промоцията е 18.07.2018, часът е 19.00, а мястото? Мястото е загадка, защото новото видео на групата ще бъде представено по един нетрадиционен начин и под надслов „Тайното парти на Bendida„.
Събитието ще бъде излъчено във фейсбук с лайфстрийм и по този начин на него ще могат виртуално да присъстват хора от различни части на страната, а също така и от чужбина.
За виртуално присъстващите фенове ще има и специална игра-томбола, а печелившите имена ще бъдат изтеглени в края на промоцията.
Съществува и още един начин, по който гостите могат да се включат в партито. Според правилата, те трябва да изпратят кодово съобщение и в замяна да получат тайната карта с адреса на събитието. Вход – Свободен!

Съвсем наскоро Bendida пуснаха тийзър към новото видео, а негов автор е талантливия Владимир Бочев от Zero Project Studio!
За подробности следете събитието във фейсбук.

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото