Head от KORN в болница.

Снимка: Rockin Ryan (Music Junkie Press)Завърналият се наскоро в групата китарист на Korn, Brian ‘Head’ Welch, е постъпил в болница снощи. Седемструнникът съобщи в личния си Facebook профил, че страда от камъни в бъбреците и това ще му попречи да вземе участие в следващите няколко концерта на шайката от Бейкърсфилд. В момента ню-метъл законодателите са в Русия, където имат 11 дати, част от майското им европейско турне в подкрепа на последния им албум „The Paradigm Shift“, а преди няколко дни бандата отмени концерта си в Киев поради напрегнатата обстановка в Украйна. Още не е ясно кой ще замени Head на предстоящите шоута. В годините, когато той беше извън Korn, останалите разчитаха на вече покойния Shane Gibson, който си отиде на 15 април тази година.

Допълнено: J. R. Bareis, китарист в другата група на Head, Love and Death, написа в личната си Facebook страница, че той ще бъде заместник за днешния концерт в Новосибирск, а вероятно и за останалите дати, на които Brian Welch ще отсъства.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото