HC Spirit закриват хардкор пънк сезона с банда от Сърбия тази събота

На 22.06.2013 (събота) – последен концерт с хардкор и пънк насоченост до есента (поне що се отнася зa HC Spirit) . Гостува им едно от най-силните имена излизало някога от сръбската сцена – Blankfile. Те свирят мелодичен хардкор с поостанали от миналото пънк влияния. Към тях добавят и две от най-актуалните БГ банди – Bright Sight и Blackmail и всичко това само за 7 лева. Мястото е малката зала на клуб „Mixtape 5”. Чисто новото EP на Blankfile може да слушаш съвсем безплатно тук.

Blankfile

Blankfile

И по-подробно за събитието и групите:
Почти пет години след като сръбската банда Blankfile гостуваше в София, те планират втори лайв в страната ни на 22-ри юни. Тогава групата свиреше пънк рок в стила на Pennywise, но стилът им търпи непрестанно развитие и вече звучат по коренно различен начин. С актуалното им мелодично хардкор звучене можеш да се запознаеш на www.blankfile.bandcamp.com, като най-общо може да бъде описано като мелодичен хардкор пънк изпълнен в доста техничен вариант. На горепосочения адрес е качено напълно безплатно новото EP на Blankfile, което излезе миналия месец. Участието им тук ще е и своеобразна промоция на изданието.
Съпортът е от страна на вече не толкова младите пънк хардкор машини Bright Sight, които за последните 2-3 години се утвърдиха като една от най-активните бългаски групи. Към сметката добавяме и Blackmail и техния доста интересен и разчупен рокендрол хардкор, както те самите го описват.
Непълнолетни и малолетни посетители ще бъдат допускани само с придружител и нотариално заверени декларации за съответното лице.
Клуб “Mixtape 5” – София, бул. “България” 1, подлез “Галерия”, зад НДК

Страница на събитието във Facebook.
За повече информация – www.hcspirit.com

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото