HAMMERHEAD(BG) ще свирят целия „KILL’EM ALL“

Преди 40 години, на 25 юли 1983 rодина излиза дебютният албум на METALLICA „KILL’EM ALL“! В началото албумът не успява да попадне в нито една влиятелна класация, но към момента в САЩ е тройно платинен, а в световен мащаб е сред най-ценените траш метъл заглавия, вдъхновили стотици млади банди. METALLICA искат да кръстят албума „Metal Up Your Ass“, но по настояване на продуцента Джон Зазула името е сменено на доста по-сериозното “Kill ‘em All”.

Още с появата си албумът печели сърцата на феновете в цял свят. „Hit The Lights“, „The Four Horsemen“, „Motorbreath“, „Jump In The Fire“, Anesthesia“, „Whiplash“, „Phantom Lord“, „No Remorse“, „Seek & Destroy” и „Metal Militia“ са сред най-разпознаваемите и обичани песни от феновете на тежката музика.

Тази година и фенклубът HARVESTER OF SOFIA (HOS) навършва 15 години! Създаден от любовта към METALLICA, българският фенклуб е събрал в редиците си най-запалените привърженици на групата. Родният трибагреник е сред най-често присъстващите по време на концертите на METALLICA, а постоянното му присъствие в репетиционната на бандата е ярък пример за обратната връзка с групата.

На 16 септември 2023 година HAMMERHEAD (BG) ще изсвирят целия „KILL’EM ALL“ в чест на 40-годишнната от издаването му! Събитието ще се състои в столичния  клуб „Joy Station“. Вратите ще отворят в 19:00 часа, а в 20:00 часа ще започне шоуто, отдаващо почит към един от най-великите метъл албуми и към едни от най-големите му фенове. Освен всичко от ’83 ще чуем и много други любими песни на великата четворка.

Билети се продават на касите в магазини „Фантастико“, онлайн и в мрежата на „Eventim.bg”. Всеки фен може да използва и опциите, даващи възможност да се отпечатва закупеният електронен билет вкъщи или да го покаже за проверка на място през телефона си.

До 12 юни, включително, цената на билетите ще е 20 лева. След това и до деня на събитието ще е 25 лева, а на 16 септември ще е 30 лева.
Деца до 7-годишна възраст ще влизат на концерта безплатно – с придружител и попълнена декларация.
Събитието се организира с подкрепата на официалния фен клуб на METALLICA у нас – Harvester Of Sofia и КФМ.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото