GRAVITY CO. Christmas Concert – 25 декември в Sofia Live Club

GRAVITYCO_2018_SLC_1GRAVITY CO. с голям концерт през декември. Събитието ще е точно на Коледа в столичния Sofia Live Club.

След дългогодишно отсъствие от музикалната сцена, през 2018-та групата се завърна с няколко успешни концерта. Фенове и приятели пяха в един глас любимите парчета на бандата и изпълваха музикалните клубове.

На 25-ти декември групата ще е в основния си състав, с който години наред бе сред най-популярните български формации в страната и чужбина – Явор Захариев (вокали), Ивайло Чалъков (китара), Петър Съмналиев (програминг, клавишни) и Стефан Попов (барабани).

Концертът през декември ще е част от серията коледни концерти в Sofia Live Club и вторият на групата за тази година в клуба.

След голямата четиригодишна пауза, музиката им отново звучи все така магично и завладяващо, а публиката е жадна за още и още. Вечерта ще чуем най-доброто от всички албуми на бандата.

Билети може да бъдат закупени в мрежата на eventim.bg на цена 15 лева. На място в деня на концерта ще са 20 лева!

Facebook събитие тук:

https://www.facebook.com/events/750339095325853/

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото