OSTAVA, GRAVITY CO. и JEREMY? забиват за първи път заедно в Пловдив

OSTAVA_GRAVITY_JEREMY_2018_AFTER copyТри от най-слушаните и най-обичани български групи ще стъпят на една сцена за първи път в Пловдив за уникален концерт на 31 август в Летния театър! Събитието е първо по рода си и се очертава, като истински празник за феновете на трите банди. Любими парчета, прекрасни музиканти и страхотна енергия събрани в неповторима комбинация от рок, инди рок и електронна музика. На сцената ще стъпят три различни по облик и стил банди, но обединени от това, че правят качествена, смислена и вълнуваща музика в България. Пловдивчани са истински късметлии да посрещнат точно този концерт в Летния си театър на 31 август. Събитието е с начало 19.30 ч. и се очаква да продължи повече от три часа.
Организаторите от Stroeja напомнят, че билетите за него вече са в продажба. Цената им е 20 лв., а в деня на събитието и на вход ще е 25 лв. за билет.
Можете да ги закупите он-лайн в мрежата на Eventim.bg, както и на следните КАСИ в Пловдив: бензиностанции OMV, Технополис, Orange Center, Orange.bg, Usit Colours, Български пощи, Билетна каса „МаскАрт“, Касата пред община Пловдив, Мюзик Център.

ОSTAVA си остават една от любимите и много активни български групи, която тази година навършва цели 26 години на сцена. Годишнината ще бъде отбелязана с традиционен концерт на бандата в София в клуб “Маймунарника” на 30 август с различни гост изпълнители и специалното участие на група P.I.F. В Пловдив “26 години група Остава” ще се отпразнува на следващия ден (31 август в Летния Театър), запомнящо се – заедно с Gravity Co. и Jeremy?.

GRAVITY CO. се включват в събитието с огромен ентусиазъм, заредени с енергия от срещите си с публика през последните няколко месеца. Бандата се завърна официално на сцена след почти 4 годишно отсъствие и след два напълно разпродадени концерта през февруари в столичния клуб Терминал 1. Музикантите не крият, че са готови за нови музикални предизивкателства, а липсата им в пространството през тези няколко годините се усети осезаемо. “Точно тази жажда за нашата музика и любовта на феновете ни кара да сме още по-ентусиазирани за нещата, които предстоят”, споделя Явор от Gravity Co.

JEREMY? са най-младата сред трите банди, но със серозно и собствено присъствие на сцената и с верни фенове. През април бандата представи вторият си албум Jeremy (II), който е един вид продължение на едноименният им първи албум. В него новите авторски песни са общо 5, а 6-тата песен е официалния кавър на песента “You’re the Voice”. Скоро след представянето на албума бе готово и новото им видео към песента “Go or Fall”.

До сега трите банди са свирили заедно само веднъж – в Бургас в началото на месеца. Публиката ги посрещна подобаващо и не случайно след повече от три часово шоу уникален концерт ги аплодира бурно на крака. В Пловдив музикантите обещават да има изненади, а какви ще бъдат те – ще разбреем съвсем скоро.

Gravity Co и Jeremy? ще свирят заедно в София и на 1 септември в клуб “Маймунарника”.

Билети за концерта на 31 август – трите банди в Летен театър Бунарджика, Пловдив можете да намерите ТУК.

Присъединете се към събитието във фейсбук – тук.

Билети за 1 септември на Gravity Co & Jeremy? можете да намерите ТУК.

Присъединете се към събитието във фейсбук – тук.

Билети за концерт на Остава на 30 август в “Маймунарника” – има ТУК.

Присъединете се към събитието във фейсбук – тук.

Организатор на концертите е Stroeja, от където предупреждават, че броят на билетите е ограничен и препоръчват предварителното им закупуване!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото