Susperia подотвят албум за 10-годишнина

Норвежкатата банда Susperia ще издаде нов албум, озаглавен „We Are The Ones“, на 11 ноември, за да отбележи 10-годишнината от дебютния си албум.

От групата споделят:

Този албум отбелязва десет-годишнината от дебюта ни, като същевременно затваря един кръг, в който Mustis (ex-Dimmu Borgir), се завърна след 12-годишно отсъствие. Той(Mustis) участваше в първото ни демо от 1999-та. Презаписахме някои стари класики в напълно симфоничен вариант, също така направихме и една нова песен – с невероятна оркестрация.

Този албум е благодарност към феновете ни, както и отбелязване и на дългогодишното приятелство вътре в бандата – съставът ни не се  променил през всичките 12 години. Това е нещо много значимо и рядко срещано, не само в метъла, но и в цялата музикална индустрия. Особено пък в банди от 5 и повече души. Също така това ще е първият ни запис с Athera след сърдечната операция, която претърпя преди 2 години.

Ето обложката и списъка на песните в  „We Are The Ones“:

01. We Are The Ones
02. Devil May Care
03. The Bitter Man
04. Cut From Stone
05. Nothing Remains
06. The Hellchild
07. Illusions Of Evil
08. Of Hate We Breed
09. The Coming Of A Darker Time
10. Behind Consecrated Walls

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото