Gorgoroth и Vader на съвместно европейско турне през есента 2011, което ще премине и през България

Gorgoroth и Vader ще тръгнат есента на 2011 на съвместно турне, озаглавено „The Sign of Hell Tour 2011“. Блек и дет ще се  обединят в лицето съответно на норвежките и полските легенди за внушителният брой от над 45 концерта в Европа. По план турнето започва в края на октомври и продължава до малко преди Коледа.

От сигурни източници на Metal Hangar 18 знаем и първи ще ви съобщим , че ще има и българска дата, вероятно през декември.

Феновете ще бъдат зарадвани с нови сет листи, тъй като и двете групи ще промотират новите си албуми – Gorgoroth ще свирят материал от Under the sign of hell 2011 преиздаден от Regain Records в малко по-различен състав от първоначалния, а Vader ще ни зарадват с парчета от последния Welcome to the Morbid Reich, издаден от Nuclear Blast. Очаква се още две или три групи да се присъединят към турнето, като допълнителна информация се очаква скоро.

  1. #1 написан от satanicart (преди 12 години)

    Йехааааа, супер 🙂

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото